På randen

— Dethar fulgt meg veldig dette med “skiftet”, sier Ida Ekblad. — Jeg vet ikke om man egentlig kan snakke om et skifte i et så ungt kunstnerskap, deter noe man gjør når en kunstner er 60 år og har retrospektiven sin påPompidou-senteret. Jeg hadde jobbet mye med internett, gifs og youtube og altdet, og etter Silvers Ruins på Fotogalleriet var det naturlig å gå andre veier.Samtidig ser jeg mye som er interessant med de arbeidene, og kommer tilåjobbe mer med digitale prosesser. Jeg skal ikke bastant si atjeg skalmale ekspresjonistiske oljemalerier og lage abstrakte skulpturer resten avlivet. Det går […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X