Skjønnheten i en døende sport

Esel &fisk fra hele verden blir sakte tygd i stykker av ulver & veteraner &en smalere økonomi. Norge har nylig innført et betalingsforbud mot nettpoker,og en rekke andre nasjoner lar de byråkratiske tannhjulene knuse friheten tilkortspillerne. I et slikt klima må en mann simpelthen gå i skjul for loven ogoppsøke undergrunnen for å spise. Og hummer var påmenyen. NATT&DAG fikk en invitasjon til å fotografere en pokerklubb avden gamle skolen der eiendommer fra Vietnam har blitt pantsatt over bordet nårkreditten har gått tom. Håpet var å få spille et par runder i rentjournalistisk henseende. Kineseren var allerede markant til stede […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X