Rødt, hvitt og Zwart

– Dette er ikke en barnefilm. Det er en film som Slumdog Millionaire. Jeg ville ikke at kampscenene skulle være letteeller morsomme. Jeg tror at når du er tolv år og sloss, er det like opprørende, kanskje mer, enn når du er voksen.“Jeg går aldri inn i et film-prosjekt med nerver…”Grand Hotell, Oslo, juli 2010: Norge feirer mannen som har sett folder av verden ingen annen nordmann har, og man kunne lokkes til å tro at janteloven for lengst var død og begravd. Når Zwart løper inn i Norges åpne, klappende armer, er det heller ingen som har unnlatt å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X