OMAR-S PÅ DATTERA

NATT&DAG har i hele natt gransket manuskripterogtelepaterten livlig diskusjonsrunde med Sionordenens høvdinger SirIsaac NewtonogLeonardo da Vinci, og kanher eksklusivt for første gang i menneskehetens historie avsløre Da Party-koden! Den går somfølger: [Blåse/børstebort litt støv fra manuskriptet] Øyanattsdesidert beste klubbooking: Detroitlegenden Omar S. +Dattera, somimponerte med tilnærmet perfekt stemning i går. (Klart best av de treØyanattkveldene vi var innom…)=Beste Party siden Nattverden! Og mens dettidligere i dag var striregn, torden, dommedag og mørke mens andre elegantcopy/pasta et gammalt presseskriv på bloggen sin, er det nå strålende sol,skyfri himmel og fred på jord når NATT&DAG melder om godsakene. I tillegg slenger vi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.