N&D og WeSC gir bort headphones

Hipp o'hoi! Vi har fått neon fete WeSC Special EditionMedicom headphones som vi veldig gjerne vil gi bort, rett og slett fordi du erså kul. Kule folk liker jo grammofonplater og bananlikør, så da kommer noenstaselige hodetelefoner godt med!Send navn og nummer og ett stykk funny bilde til konkurranse@nattogdag.no

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X