Lanseringsfest på Dattera

Idag blir det alvor med Kyle Hall, Darkstar, Punani SS Soundsystem og Telephones på Dattera. LotLot & NATT&DAG inviterer og du kan sende mail til konkurranse@nattogdag.no for liste (spesifiser hvilken dag du ønsker å komme, så kanskje du er heldig). Les mer om Øyanatt på Dattera her.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X