Konsert: Brandt Brauer Frick med perkusjonsensemblet Pinquins

Mattis With og Håkon Vinnogg, i samarbeid medUltima, Øya og Nasjonalmuseet: Museet for Samtidskunst, går sammen om åpresentere konsertkonseptet Panta Rhei, med Brandt Brauer Frick i konsert medslagsverkstrioen Pinquins.Puh! Ja det var atskillige tunge navn, men mangefolk må ta i et tak når en splitter ny konsertopplevelse skal stables på beina.Tirsdag den 10 august er det duket for den første av mange konserter under PantaRhei-konseptet, der fokus er rettet mot koblingen mellom samtidsmusikk ogrytmisk alternativ musikk. Den skinnende smaragden av vakre nytenkende soniskeopplevelser ligger i skjæringspunktene og møte mellom musikere fra disse toskanser. Vi gelder oss og sender en stor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X