Konsert: Brandt Brauer Frick med perkusjonsensemblet Pinquins

Mattis With og Håkon Vinnogg, i samarbeid medUltima, Øya og Nasjonalmuseet: Museet for Samtidskunst, går sammen om åpresentere konsertkonseptet Panta Rhei, med Brandt Brauer Frick i konsert medslagsverkstrioen Pinquins.Puh! Ja det var atskillige tunge navn, men mangefolk må ta i et tak når en splitter ny konsertopplevelse skal stables på beina.Tirsdag den 10 august er det duket for den første av mange konserter under PantaRhei-konseptet, der fokus er rettet mot koblingen mellom samtidsmusikk ogrytmisk alternativ musikk. Den skinnende smaragden av vakre nytenkende soniskeopplevelser ligger i skjæringspunktene og møte mellom musikere fra disse toskanser. Vi gelder oss og sender en stor […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.