Billetter til Oslo Jazzfestival

Black Metal megher og Black Metal meg der, JAZZ er vel egentlig Norges stolthet og ekspertise!Fra den 16.august bli det igjen trompet og improvisasjon som tar over lydbildet når OsloJazzfestival kjører i gang sitt mangfoldige ukesprogram. Som i en velassortertgodteributikk kan du glede deg over alle de små og store underfundige musikalskesukkertøy rundt omkring på byens mange musikkscener – fra høytidelige Domkirkentil klassikeren Herr Nielsen – og nyte et tettpakket program med de bestenorske og internasjonale artistene. Arrangøren vil i år særlig spisse ørenedine mot den store andelen kvinnelige artister samt et spennende klubbprogram.Til sistnevntehar vi fått en liten bunke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.