a-ha på Brann Stadion

Revvisjonisme! Nå!Det er kanskje vanskelig å tenke seg, men det var en periodeda a-ha hadde skjegg. Magne dasset rundt i noen uformelige dongeri-skjorter,Morten gikk ikke til frisøren på tre år, og Paul så, om mulig, enda mer giddalausut. Det er dette a-ha – den smått gritty 90-tallsutgaven – NATT&DAG digger. Vi snakker om intermessoetetter puberteten (til og med Stay OnThese Roads-skiva ’88) og før stylingen tilsynelatende ble overlatt til ettysk bilfirma (fra og med Minor EarthMajor Sky, 2000). De to langspillerne som kom i mellomtiden - East of the Sun, West of the Moon og Memorial Beach – er enkelt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X