Sommerskole i medie jiu-jitsu

Hito Steyerls videoverker, som vises på Høvikodden helesommeren, nærmer seg den ultimate feriekunstopplevelsen. Ikke bare er detbadefasiliteter mindre enn hundre meter unna. Videoene leveres ferdige med sinegen overfortolkning.Om du ikke allerede har hatt æren, er det med andre ord bareå sette seg ned, og la strømmen av bakoverbøyd mediesjargong ogselvarresterende revolusjonsromantikk virke i deg. Selv om det er juli og du kanskjesliter med solkrem i ørene, evt. tredagerspromille i blodet, gnagsår mellomtærne, klamydia etter Hove, øyekatarr etter Roskilde eller andrekonsentrasjonsproblemer, burde Steyerls visuelle beat være inntagende nok til åtvinne deg inn i noen heller snedige assosiasjonsrekker.Det fritt famlende videoessayet er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.