Sommerskole i medie jiu-jitsu

Hito Steyerls videoverker, som vises på Høvikodden helesommeren, nærmer seg den ultimate feriekunstopplevelsen. Ikke bare er detbadefasiliteter mindre enn hundre meter unna. Videoene leveres ferdige med sinegen overfortolkning.Om du ikke allerede har hatt æren, er det med andre ord bareå sette seg ned, og la strømmen av bakoverbøyd mediesjargong ogselvarresterende revolusjonsromantikk virke i deg. Selv om det er juli og du kanskjesliter med solkrem i ørene, evt. tredagerspromille i blodet, gnagsår mellomtærne, klamydia etter Hove, øyekatarr etter Roskilde eller andrekonsentrasjonsproblemer, burde Steyerls visuelle beat være inntagende nok til åtvinne deg inn i noen heller snedige assosiasjonsrekker.Det fritt famlende videoessayet er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X