LOS PUTOS PATOS & BLÅ PRESENTERER SOMMERFEST 2010!

Alltidgod stemning-konseptet Los Putos Patos feirer ettårsdag i morgen (torsdag 22 juli) påBlå med blant andre Spoek Mathambo fraSoweto, som vi hadde gleden av å høre og henge medunder Oslo Live i fjor.Et stort grelt blinkende neon SMILEYFACE fra oss iredaksjonen! Vi gleder oss. Klikklink for mer info.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X