Intervju med Gaute Oslo Live

Vimøtte mannen bak festmonsteret, Gaute Haaversen-Westhassel, over en bedre flaske digitalrosévin på den kjempekoselige nye utendørsserveringen til “Café Mailveksling”!For å vinne billetter til herligheten, send navn og telefonnummertil konkurranse@nattogdag.noN&D: Hei Gaute. Grattis med ny kommende festival! Du er sikkert ikke særligsliten… Herregud, er det i det hele tatt noe jobb å sette opp enfestival? Virker veldig enkelt: noen scener, noen band, BÆNG festival…mye jobb?Gaute: Haha! Skulle ønske jeg kunne si nei, men det koker fra januar til august. Alt fra dasspapir til PA og scene skal bestilles. Man halshugges jo av publikum og presse hvis det er noe som ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X