Intervju med Gaute Oslo Live

Vimøtte mannen bak festmonsteret, Gaute Haaversen-Westhassel, over en bedre flaske digitalrosévin på den kjempekoselige nye utendørsserveringen til “Café Mailveksling”!For å vinne billetter til herligheten, send navn og telefonnummertil konkurranse@nattogdag.noN&D: Hei Gaute. Grattis med ny kommende festival! Du er sikkert ikke særligsliten… Herregud, er det i det hele tatt noe jobb å sette opp enfestival? Virker veldig enkelt: noen scener, noen band, BÆNG festival…mye jobb?Gaute: Haha! Skulle ønske jeg kunne si nei, men det koker fra januar til august. Alt fra dasspapir til PA og scene skal bestilles. Man halshugges jo av publikum og presse hvis det er noe som ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.