Hoversikt: onsdag

HovervåkningBruce Willis går Lee Strasberg-stien via Teltscenen for å dykke så dypt som overhodet mulig inn i sin neste rolle som den franske Pro Sec-vakten Bodÿ Gárdar i nyinnspillingen av Bodyguard mot Hove-aktuelle Florence fra Florence and The Machine. Han uttaler til NATT&DAG at han er glad for å være i Norge og ikke minst glad for at skuespillerrival Kevin Costner svømmer rundt i Mexicogulfen med en svamp laget av menneskehår. På spørsmål om han synes det er trist at Withney Houston fortsatt [fyll inn klassikk crack-joke], svarer han “nei, egentlig ikke”.HovercraftGlade Fridur Fattigbilen har kjørt ned et lass med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X