Hove: GAGOs bildedagbok #4

GAGO(Galleri Godteri) har i løpet av Hoves fire festivaldager forvillet seg inn i et kunstprosjekt av uforventede proporsjoner. I samarbeid med fem helt forskjellige kunstnere, en campingvogn, to kofferter med fluoriserende maling og en bunker tidligere okkupert av nazister, har GAGO servert et sammensurium av kunstnerisk oppkast. Prosjektet har vært utviklet av:Kim Henning Andreassen • Kjersti Vetterstad • Lona M Hansen • Martin Johansen • Mohamed Ali Fadlabi •  Monica Whinter • Morten Ising •Sebastian Kjølaas • Siri Hjorth Mor & Jerry: Samtidskunst på TilbudTirsdag:Ankom den lokale Shell-stasjonen på Tromøy kl 2.00, der vi ble møtt av Galleri GAGO folka. Drakk 3 store glass med Gin Tonics hver. Festen fortsatte i Bærums-lukseriøse […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X