Hove: GAGOs bildedagbok #4

GAGO(Galleri Godteri) har i løpet av Hoves fire festivaldager forvillet seg inn i et kunstprosjekt av uforventede proporsjoner. I samarbeid med fem helt forskjellige kunstnere, en campingvogn, to kofferter med fluoriserende maling og en bunker tidligere okkupert av nazister, har GAGO servert et sammensurium av kunstnerisk oppkast. Prosjektet har vært utviklet av:Kim Henning Andreassen • Kjersti Vetterstad • Lona M Hansen • Martin Johansen • Mohamed Ali Fadlabi •  Monica Whinter • Morten Ising •Sebastian Kjølaas • Siri Hjorth Mor & Jerry: Samtidskunst på TilbudTirsdag:Ankom den lokale Shell-stasjonen på Tromøy kl 2.00, der vi ble møtt av Galleri GAGO folka. Drakk 3 store glass med Gin Tonics hver. Festen fortsatte i Bærums-lukseriøse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.