Feriefilm

Popkorntidener over oss, og om du allerede har fått voldtatt hjernen av Inception, og genskrekk aka ukens premiereSplice ikke er din foretrukne tekopp, bærersom sedvanlig ikke sommerens kinoprogram med seg de store, skjelsettendeopplevelsene.Det er islike stunder vi er takknemlige for de forlokkende svingdørene iDronningensgate. Cinemateket har gjennom essayistiske filmanbefalinger i årevisbrukt sommeren på å avkle selvbevisstheten til alt som kan krype og gå avnorske kulturkjendiser. Men somden dedikerte nok har rukket å få med seg, har institusjonen i år forlatt sintradisjonelle sommerprogrammering, til fordel for et tematisk reiseprogram likeeklektisk som tvistposen til farmor. “Steder”, er fellesnevneren, fra Rio ogTokyo til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.