Feriefilm

Popkorntidener over oss, og om du allerede har fått voldtatt hjernen av Inception, og genskrekk aka ukens premiereSplice ikke er din foretrukne tekopp, bærersom sedvanlig ikke sommerens kinoprogram med seg de store, skjelsettendeopplevelsene.Det er islike stunder vi er takknemlige for de forlokkende svingdørene iDronningensgate. Cinemateket har gjennom essayistiske filmanbefalinger i årevisbrukt sommeren på å avkle selvbevisstheten til alt som kan krype og gå avnorske kulturkjendiser. Men somden dedikerte nok har rukket å få med seg, har institusjonen i år forlatt sintradisjonelle sommerprogrammering, til fordel for et tematisk reiseprogram likeeklektisk som tvistposen til farmor. “Steder”, er fellesnevneren, fra Rio ogTokyo til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X