Dancefloor Pro-tips

Her er litt piggsveis-boletrance fra Hamburg dere kan kose dere med i sommer. God årgang, 1997. Tenkte jeg kunne bryte ned låta litt for å forklare hva som er LEGIT atferd på dansegulvet. Hvis du hører på sporet, mens du leser, assosierer hjernen beats med kunnskap og læringen blir MINST dobbelt så effektivt. Ok, lets's do this. (Linken til låta finner du på bunnen av siden) STAGE 1:Fra start til 0:45 må du bare se helt COMPOSED, COOL og BEHERSKET ut. Gi gjerne inntrykk av at du vet at noe er i ferd med å skje. At du er en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X