Ukas mixtape: Kids Love Bass

Fortell litt om dere selv: Vi er Kids Love Bass, en dj-duo som startet opp sommeren 2009. Duoen består av Seth Skizzo og DJ Nuhhh. Musikkelskere er vel den beste måten å beskrive oss som personer og Djs og som navnet vårt tilsier har vi en forkjærlighet for musikk med mye bass. Vi liker egentlig det meste innenfor elektronisk musikk, men har selv valgt å fremme og fokusere på sjangere som UK Funky, Garage, Dubstep, Bassline, Tropical Bass etc. Mye fordi vi selvfølgelig personlig digger disse sjangerne men også fordi det er mangel på slikt i Oslo og Norge. Men det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X