Ukas mixtape: Dj Purple

Hei Annette. Fortell litt om deg selv for de somikke kjenner deg:

Jeg er en jente på 24 fra Hell (ei bygd iStjørdal…Mona Gruth gir meg litt mening nå, mer enn før merker jeg).

Har helt siden barndommen vært litt utenfortilstedeværelse og litt for drømmende, så tegning, dans, sport og musikk blemin tilstedeværelse, men tja, kanskje ikke det heller igjen. Min innlevelse eret faktum, så jeg er vel mesteparten av tiden på en rosa..eh, lilla sky. Førstog fremst, og kort fortalt, var jeg yngst da jeg begynte med Deejaying og blekalt “litja” som etterhvert ble Lila og derfra valgte jeg Purple. Jeg tolkerfargen som spirituell, kreativ, drømmende og musikalsk. Og det kan du si at jeger. Det viktigste for meg er å levere kvalitet og god musikk, noe jeg ønsker avandre DJ’s/artister når jeg går ut på byen/konserter eller hører på radio. Detå skape følelser og stemning hos folk og formidle god musikk er en viktigessens ved DJ Purple. 

Ellers så er jeg singel og bor  alene på bislett…haha! 

Du begynner å etablere deg godt som dj. Er detnoe planer om egne produksjoner?

Jeg har jobbet hardt. Dvs, jeg har tatt mine runder påsmå-steder, vært ute på egenhånd og presentert meg for bransjen, spilt ibarer med én høytaler for alt-mulig-folk fordi jeg nettopp elsket det åspille. I dag er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Man skaper en tyngde ogselvsikkerhet som er viktig i gamet. Jeg har rundet 7 år nå som DJ, tror det erpå tide med egenproduksjon og utvikle mer egne ting. Du vet, etter all musikkman har hørt på og elsket, begynner man å bli kresen og egen i form ogstil. Jeg er usikker på om det er en bra ting eller ikke, men stil eralltid bra! 

Hvem inspirerer deg for tiden?

Mye inspirerer meg for tiden. Jeg har mange å nevne ogutrolig nok har jeg bare lovers, og ingen haters (Stand Up!!)

Jeg inspireres av utvikling og realness. Jegfascineres av folk med ambisjoner som tar orginale valg, holder seg ifokus med hvem de er og hvordan de lever. Straight up! Om du også er på bærtur,finner jeg nok det interessant og på noe vis#)

Det å få møte store artister har vært en storinspirasjon til å fortsette dj-ing ut på egne stier… Det er nok bare å gåveien, eh..stien, så er det opp til dere der ute om å holde ørene åpne og hengemed.

Beste opplevelse bak og ikke minst beste foranmiksern?

Applaus og trampeklapp er nok den beste opplevelsen ogresponsen en DJ/artist kan få. Jeg har vanskelig for å se for meg noe annet.Kjedelig svar, men jeg tror nok at alle nachspielene i Oslo er det nærmeste jegkommer til de mest innholdsrike og beste opplevelsene nær en mikser…noedetaljert er vanskelig å erindre. 

Hvor spiller du fast, og hvor har du dine bestegigs?

Living Room har blitt et fast sted, men jeg har ikkenoe fast konsept jeg spiller for. Jeg spiller overalt. Du kan så si at jegfinner det utfordrende å spille på forskjellige steder som f.eks Emil &Samuel, Dattera Til Hagen til Cafe/Bar/Restauranter.  

Men uten tvil spiller jeg helt klart best undermitt vandrende konsept “Purple People”, men også for SoulCity i Bergen sammenmed Teddy Touch (word from my mother!). Det hender ganske ofte at jegdeejay-er for WESC-fester og gjør samarbeid med f.eks: Quality Time, Kingsize,Røde Kors, Fam Irvoll og flere andre. Jeg holder det underground en stund til#)   

X