Smuglesing på Landmark med Frode Grytten, Owen Pallett++ Se bildene!

Bergen Natt&Dag lanserte sommerens nummer med sin mest ambisiøse Smuglesing hittil. Litteraturhuset møtte Vamoose i Skavlan-aktig seanse der de tre panledeltagerne - Frode Grytten, Pedro Carmona-Alvarez og Håkon Njøten - som alle har skrevet tekster i N&Ds sommernummer, diskuterte løst og fast med fotball-VM som et slags fugemiddel.Vi lærte:- Njøten heier på Irland og Skottland under sommerens VM-sluttspill. Ingen av lagene er med.- Grytten får ikke mildreisning når han tenker på Falcao, Zico, Eder, Junior og Sokrates (Brasil '82). Han synes imidlertid at Argentina '78 var et potent lag.- Alle i Sør-Amerika - ja, unntatt argentinerne da - hater Argentina. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.