Klubbguide juni/juli

Når klubbmusikken beveger seg opp i samfunnssjiktet kler denseg i andre suksess-parametre. Utestedenes og klubbenes oppmøte er den ene indikatoren,men søkelyset rettes også mer mot selve artistene og DJene som står bak klubbmusikken.Fra en anonym soveromsprodusenttilværelse går veien mot tinden der DJene blireksponert som bohemske villmenn. En superstjerne-DJ presenteres gjerne som enfyr med total mangel på sosial fatteevne, han er lettere nevrotisk og manisk-depressivpå en gang, medisinert – og han lever”det søte liv” om natten. Lakmustesten: Ensuperstjerne-DJ tømmer sjampanjeflasken over hodet sitt for å kjøle seg ned – istedet for å drikke den. Hva denne tilværelsen ellers måtte by på, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.