Hoversikt: tirsdag

Hovercraft

Mens vi andre må traske rundt i sandtunge,gjennomvåte slafser av noen plimsools velger andre mer behageligefremkomstmidler. Kretsmesteren i fremkommelighet avbildet over, drapert ikongens flagg, rulla behagelig ned langs savannegresset mot Hovedscenen der hanpunga og ble stående i en virvelvind av emo-kids signert Paramore.

Hovemod

Neseblod etter moshpit og headbanging tilKvelertak er selvsagt tøft, men å legge seg tilbake, halvbesvimt, mens dugriner og tekster muttern om nødhjelp mot en bakgrunn av emolyder, er grunnentil at du gjennom de tårevåte øynene ser dama tusle avgårde tilbake til campenmed han tribaltatoverte hiphopern du hata fra nachspielet i går. Øya Kids igrinesandkassa var sist helg.

Hoverraskelse

Med makrell i tomat under armen og brød ibaklomma, tuslet vi ut av kolonialen da denne likbleke smurfegotheren poppet inni samtalen med spørsmål om vi kunne ordne henne en ekstra boks medlikmaling.

Hovesaurus Rex

Terry Richardson var en tur innom bobilenog leverte dette bilde av den han synes så kulest ut av alle på hele festivalen.Kosta oss 3000$, men var absolutt verdt det. Gamlinger på festival er den nyekanelbollen.

Hoverdose

Joar fra Svolvær pløyet seg gjennom dennye Shulgin-boka og besvimte av kjedsomhet på asfalten etter fjerde kapittel.Ambulansepersonellet fra St. Sverres Hospital insisterte imidlertid på at detvar GML-overdose og injiserte den nye Dan Brown-boka via mikrochip i(H)overarmen hans.

Hover the top

Kombinasjonen mann, kjole, fatøl og”Knullings!”-henna-tatovering på overarmen skal visstnok ha en positiv effektpå potensen ifølge indianske sjamaner, men det er foreløpig ikke vitenskapeligbevist. At det er definisjonen på desperat campingfreak er derimot konkludertav vaktmesteren på Harvard.

Hovergriper

Denne trance-presten med Tjernobyl-kraft iblodet og pepperkake i hodet har allerede overvunnet en legion av småwitchhouse-kids til tysk nazi-hardstyle i 1000bpm. Om du til formodning skulleha opplysninger om denne kyniske maktgale hjernevaskeren ring Politisjefen påSotra, Torgils Lutro, på 53 66 11 60.

Hoverlegen

Bare fordi du kan fly, har et spist hendignebb og har hatt en lang tung dag med søppelplukking og hjerteskjærende hyl,er det faen meg frekt å bare bliliggende der smurt ut over steinrøysa uten å hilse på andre festivalkamerater.Uhøflig og frekt, du burde skamme deg.

Hoverskyet

“Ecstasy er et tveegget sverd. Nå er forså vidt alt et tveegget sverd, selv et ettegget sverd er et toegget sverd. Denene siden er skarp den andre er flat. En øks er et fireegget sverd, som er enøks…” Dette Mongotoget, malt i fluoriserende spy, putret av gårde inn påFlekken-stasjon, mens hun tutet ut disse visdomsord om ecstasypillens kompleksitet.Like etter bildet ble tatt la hun seg i fosterstilling og hadde sex med entrestubbe.

Hovereksponering

Antrekkene på Hove har vist seg å værer mange og varierte, men en sikker gjenganger er 17 år gamle gutter fra Bærum i baris, her representert ved Bjørnfra Nesøya. Bjørn satser hardt på å komme med i neste runde av Paradise, og vi ønsker ham herved lykke til ved å gilitt ekstra boost. Hovereksponeringen fikser han fint selv.

Hoverhørt

Hovernatting

DJ gudeløs våknet til fuglekvitter og skinnende sol i sin Mercedez ’88 modell med nytrimma motor og glansbehandling. Sommerdagen skulle forberedes med en guttetur til Arendal City for å fylle tankene med øl og grillmat, men formiddagstrippen tok imidlertid en kjedelig vending da lokalpolitiet sto mannssterke i veikanten og vinket Osloboysa inn til siden. Fartsbot og en promille for mye resulterte i en kjedelig ripe i lakken og en tung gåtur tilbake til campingen.

Hoverdriving

Det er ok og kose seg med deilig mat ogsex, men å forvente at du kan vandre ubemerket ut fra Flekken restaurant med all mat og drikke ment for festivalens gourmetelskende romantikere er å ha for høye tanker om seg selv. Vi satt tilfeldigvis noen meter fra dem i bobilen vår da politiet kom kjørende med to biler, fem politihester og et helikopter for å konfiskere hummer, indrefilet, rødvin fra 1500tallet og lunken øl. Samtlige guttebasser involvert i affæren ble lagt i bakken med makt og jern, for så å bli kastet inn i en usikker fremtid.

Foto: Emma Clare Gabrielsen

X