Hoversikt: tirsdag

HovercraftMens vi andre må traske rundt i sandtunge,gjennomvåte slafser av noen plimsools velger andre mer behageligefremkomstmidler. Kretsmesteren i fremkommelighet avbildet over, drapert ikongens flagg, rulla behagelig ned langs savannegresset mot Hovedscenen der hanpunga og ble stående i en virvelvind av emo-kids signert Paramore.HovemodNeseblod etter moshpit og headbanging tilKvelertak er selvsagt tøft, men å legge seg tilbake, halvbesvimt, mens dugriner og tekster muttern om nødhjelp mot en bakgrunn av emolyder, er grunnentil at du gjennom de tårevåte øynene ser dama tusle avgårde tilbake til campenmed han tribaltatoverte hiphopern du hata fra nachspielet i går. Øya Kids igrinesandkassa var sist helg. HoverraskelseMed […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.