England – USA på O’Reyllis

Kokende kjellervarme stoppet ikke en forventningsfull skare fotballsupportere av gamleskolen fra å stimle seg sammen for å overvære slaget mellom de gamle krigsrivalene fra Bunker Hill på O’Reilleys i Markveien.Sted: O’Reilly’s Irish PubNår: 12. Juni 2010 Hvem: England – USAResultat: 1-1Øl: 58 krAttendance: 250 + I sterk kontrast til åpningskampen hvor 200 meksikanere vugget fra side til side i regnfokket som kasserte juletrær, høye på vannøl og vuvuzela, var dette kampen for “ekte” fotballfans. En rødhvit trøye her og der avslørte hvor brorparten av sympatien lå, men for det meste ble den flagget gjennom valg av øltemperatur og argumenter for/mot uttaket av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.