Bonnie ‘Prince’ på Nattjazz: Ut av skogen og inn i lyset

Jeg var en gang på Bonnie’Prince’ Billy-konsertpåFillmore Street i San Francisco. Etterpå fikk jeg signert plata mi. Fyren foranmeg i køa spurte hvor han “hentet inspirasjon fra” og hvordan han “selvkunne skrive bedre låter"? Bonnie satt helt stille. Ventet noen sekunder.Så stirret han inn i øynene til fyren og sa - med sterk overbevisning: “Gointo the woods”.I går (og senere i kveld!) spilte Bonnie Prince, eller WillOldham, som han egentlig heter, på Nattjazz i Bergen. Denne gangen var han mestopptatt av dagslyset som snek seg inn gjennom vinduene. Og så på denne tiden avdøgnet da! Har du sett!? Konserten begynt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.