Ukas mixtape: Øyvind Morken

Det har tatt sin tid, men endelig har vi fått samla oss og satt igang en mixtape ordning. Hver torsdag fremover gir NATT&DAG og Nils Noa dere en ny mixtape av en ny artist/DJ/band. Førstemann ut er Øyvind Morken:Jeg har tippa 30 år, oppvokst på hauketo i bydel 9 i Oslo. Bruker mesteparten av dagene på å drømme meg bort, gjerne med et bra soundtrack i bakgrunnen. Ellers spiller jeg plater rundt om i Oslo, og fra tid til annen betaler noen meg for at jeg skal sette meg på et fly for å komme å spille i en annen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X