Ukas mixtape: David Dajani

David. Fortell de som ikke vet hvem David Dajani er?26 år gammel musikk-nerd, født og oppvokst på Øvre Romerike ftw!. Vokalist i boogiepunk-bandet Pirate Love  og elektrospace-bandet Hasjsprøyte m/ Ådne fra 120 Days. Skribent og hissigpropp med masse kjærlighet. Digger: punkrock, skitten thrash fra 80-tallet, Cucho-skiva til Steely Dan, og har i tillegg en forkjærlighet for Serge Gainsbourg (særlig når han synger EKSTREMT nærme mikken). Og jo, DJ er jeg også. Eller “overbetalt jukeboks”, som Kenny Hawkes så pent sa det. Når begynte du å spille? Fikk to Soundlab-platespillere + mixer av foreldrene mine da jeg var 13, etter at jeg ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X