Ukas mixtape: David Dajani

David. Fortell de som ikke vet hvem David Dajani er?26 år gammel musikk-nerd, født og oppvokst på Øvre Romerike ftw!. Vokalist i boogiepunk-bandet Pirate Love  og elektrospace-bandet Hasjsprøyte m/ Ådne fra 120 Days. Skribent og hissigpropp med masse kjærlighet. Digger: punkrock, skitten thrash fra 80-tallet, Cucho-skiva til Steely Dan, og har i tillegg en forkjærlighet for Serge Gainsbourg (særlig når han synger EKSTREMT nærme mikken). Og jo, DJ er jeg også. Eller “overbetalt jukeboks”, som Kenny Hawkes så pent sa det. Når begynte du å spille? Fikk to Soundlab-platespillere + mixer av foreldrene mine da jeg var 13, etter at jeg ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.