OV#3: Intervju med en Goter

Med skråsikker nedlatenhet fordekt somselvtilfreds moralismegosser vi oss i vårt perfekt velfungerende sosialdemokratiske imperium der virkeligheten blir smalere og smalere mot en uangripelig total konformitet som har utslettet all opposisjon. NATT&DAG trengte avbrekk fra tyranniet, kjørte ned til Drammen og slo av en prat med en gammalnazist som hater Norge og håper dere alle dør på 17 mai. Gratulerer med dagen!:) Tore Wilhelm Tvedt Født i 1943. Kristen, streng oppdragelse i Asker. Tok avstand fra kirken som tenåring. Tørrlagt alkoholiker som 21-åring. Hevder å være Odins profet. Fikk sitt religiøse kall i januar 1994, skilte seg da fra kona, skrev […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X