OV#3: Intervju med en Goter

Med skråsikker nedlatenhet fordekt somselvtilfreds moralismegosser vi oss i vårt perfekt velfungerende sosialdemokratiske imperium der virkeligheten blir smalere og smalere mot en uangripelig total konformitet som har utslettet all opposisjon. NATT&DAG trengte avbrekk fra tyranniet, kjørte ned til Drammen og slo av en prat med en gammalnazist som hater Norge og håper dere alle dør på 17 mai. Gratulerer med dagen!:) Tore Wilhelm Tvedt Født i 1943. Kristen, streng oppdragelse i Asker. Tok avstand fra kirken som tenåring. Tørrlagt alkoholiker som 21-åring. Hevder å være Odins profet. Fikk sitt religiøse kall i januar 1994, skilte seg da fra kona, skrev […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.