Intervju med Gold Zebra

Could you just present yourself# where you're from, what you do other thenmaking music, and how Gold Zebra came about?GOLD ZEBRA is a duo consisting of Julie on lyrics/voice aswell as JP on electronic instruments and guitar. We're from Montreal, Canada. We have day jobs, Julie is an interior designer and JP isa software developer. We collect analog synths and drum machines, vinylrecords,mid-century furniture and go out to see lots of shows. Westarted out in late 2009 after meeting at a party where JP was DJing. We found out we had the same taste in music and a similarvision of […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X