Intervju med D/R/U/G/S

D/R/U/G/Ser Cal og George fra London som foreløpig kun har to stykk demolåter påmyspace. En av de to er mastodonten Escapeship. En briljant liten perle av eksperimentellfuturistisk slentrende dansemusikk. Noen ganger holder det med én kul låt som hinterom noe nytt, noe annet. Vi gleder oss til mer. (Intervjuet med ecstasypillen bledessverre utsatt på grunn av [en vulkanjoke] TBA) Drugsdogoodthings. Last ned Escapeship her. N&D: Who are you guys, and how did D/R/U/G/S come about?D/R/U/G/S: Drugs is Cal, 21, and George, 19. Two journo students withnothing better to do.N&D: What kind off aesthetics are you into more generally? What inspires yoursound? D/R/U/G/S: Hip hop […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.