AZARI & III på THE VILLA

NATT&DAG prøvdeforgjeves å få til et intervju med duoen AZARI & III. Alt fra skrytespørsmålom følelsen av å være det første bandet på det nylanserte legendariske Traxrecords, til filosofien bak det som verden mener er verdens beste junk food, kanadiernesstolthet, Poutine - var gjort klare. Etter at intervjuet var satt og bekreftetog fire-fem spørsmål var sendt over, ble vi noen dager senere refusert oghenvist til en deilig sexy PR-pakke isteden. Den skulle inneholde det alltid ståpikk-fremkallende”presseskrive” samt noen nye chicago-vokal-house-tracks. Overveldet av glede ventetvi parat ved maskinen noen dager til før vi til slutt bare ble henvist til åkontakte manageren […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X