AZARI & III på THE VILLA

NATT&DAG prøvdeforgjeves å få til et intervju med duoen AZARI & III. Alt fra skrytespørsmålom følelsen av å være det første bandet på det nylanserte legendariske Traxrecords, til filosofien bak det som verden mener er verdens beste junk food, kanadiernesstolthet, Poutine - var gjort klare. Etter at intervjuet var satt og bekreftetog fire-fem spørsmål var sendt over, ble vi noen dager senere refusert oghenvist til en deilig sexy PR-pakke isteden. Den skulle inneholde det alltid ståpikk-fremkallende”presseskrive” samt noen nye chicago-vokal-house-tracks. Overveldet av glede ventetvi parat ved maskinen noen dager til før vi til slutt bare ble henvist til åkontakte manageren […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.