Osloprisen 09

NATT&DAG gir deg Årets Beste på Månefisken Torsdag 11.02.10, og vi har invitert 7 forskjellige kunstnere og kreatører til å lage hver sin vignett til hver sin kategori:Lars Brekke - Årets ScenekunstHans Christian Skovholt - Årets KunstutstillingSigurd Ese - Årets UtestedMarte Hodne Haugen - Årets RestaurantRichard Øiestad - Årets SkiveMagnus Owe - Årets FilmPablo Castro - Årets Klubbkonsept

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X