Her er Bergenprisvinnerne

Vinnere, Bergenprisen 2009:Årets album: John Olav Nilsen & Gjengen: For sant til å være godt Årets klubb: Klubb IntimÅrets utstilling:Masterutstillingen: In Real Time It Would Last a Thousand Years, Bergen KunsthallÅrets spisested: SmakverketÅrets bok:Kjersti Rorgemoen: Purkene snudde segÅrets butikk: Nye KnotÅrets scenekunst: SH:HO, Carte BlancheÅrets Bergenpris: Line Ira, for uvurderlig innsats for Bergens konsertlivVi gratulerer alle vinnerne, og takker A-Laget, Sebastian Black Mascall, Blood Command, Novelty Sounds og 5080-konferansierene Markus G. Johansen & Sturle Vik Pedersen for kveldens underholdning. Og takk til alle som kom, selvfølgelig.Flere bilder fra festen kommer om kort tid!

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.