FredagsVorz med A-laget, Lars Vaular & Leo Ajkic

NattogDag lanserer sitt nye Web-tv konsept “FredagsVorz” og  tar i den anledning pulsen på by:larm.Vi har invitert, blant andre, A-Laget, som droppa mixtape tidligere i uka, Lars Vaular, som er overalt med sin nye låt " Rett opp og ned", og Leo Ajkic, norsk tv sin morsomste gangster, for å ta bergensbølgen og gi oss deres syn på den navlebeskuende bransjefesten. Det blir live rapping, bajaseri, konkurranser, og vi summerer også forrige ukes Oslopris, og masse mer. Slik atalle dere som ikke bruker en formue på billetter har sjangsen til å fåmed live stunts fra noen av festivalens hotteste artister.Kjøp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X