Delphics epos åpner seg på Blå

Indie-dance trioen Delphic varmet i fjor opp for Block Party da sistnevnte var innom Sentrum Scene, og en sammenligning med Bloc Party er antakelig et treffende utgangspunkt for hva Delphic holder på med sånn rent musikalsk. Utseendemessig er sangeren i det ene bandet mørkhudet med krøller, den andre kortklipt skinna og hvit. Men altså musikalsk# den samme søken etter vakre og euforiske lydbilder er sentral her. Store episke instrumentelle seksjoner som løfter deg bort fra virkeligheten og plasserer deg behagelig ned på den øde øya Pandora der du kan flørte med de lokale blå Na'viene over en deilig futuristisk kokosmelk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X