Bergenprisen i bilder

Vi gratulerer alle vinnerne, og takker A-Laget, Sebastian Black Mascall,Blood Command, Novelty Sounds og 5080-konferansierene Markus G.Johansen & Sturle Vik Pedersen for kveldens underholdning. Og takktil alle som kom, selvfølgelig.Alle bilder: EIRIK LANDE

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X