Bakrusfjernsyn – apati som medisin

Fjernsyn. Elsket av barn, minstepensjonister og ungdom i alle aldre. Hatet av voksne folk. Et medium bredfullt av mellomkulturell meningsløshet og emosjonell utbytting av hvermannsen. Men også kunnskapsleverandør, vaktbikkje og livsledsager.Min kjærlighet til TV er bunnløs og evig – og fremover skal jeg forsøke å overbevise deg, litt etter litt, om at fjernsynet er det fineste apparatet du kan ha i hjemmet ditt. Så får det heller være at vi begynner med mediets minst oppløftende funksjon: å stryke bakrusen din med hårene.Programpakkene som norske kanaler kjøper inn, er som mange vet fulle av søppel, billig ræl utenlandske distributører lengter etter […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.