Bakrusfjernsyn – apati som medisin

Fjernsyn. Elsket av barn, minstepensjonister og ungdom i alle aldre. Hatet av voksne folk. Et medium bredfullt av mellomkulturell meningsløshet og emosjonell utbytting av hvermannsen. Men også kunnskapsleverandør, vaktbikkje og livsledsager.Min kjærlighet til TV er bunnløs og evig – og fremover skal jeg forsøke å overbevise deg, litt etter litt, om at fjernsynet er det fineste apparatet du kan ha i hjemmet ditt. Så får det heller være at vi begynner med mediets minst oppløftende funksjon: å stryke bakrusen din med hårene.Programpakkene som norske kanaler kjøper inn, er som mange vet fulle av søppel, billig ræl utenlandske distributører lengter etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X