Diynamic Label Night på The Villa

Diynamic Music er et label som holder på med electrohouse og tech house, plassert i Hamburg. På få år har flere av artistene gjort mye ut av seg innen sin sjanger, og fredag på The Villa er hele kvelden viet til dette lyduniverset. http://www.diynamic.com/Stimming er en produsent og artist i stallen til Diynamic, han er rostverden over for sin nyskapende stil der oppmerksomheten er viet små raredetaljer og deilig flyt. House og jazz blandes sammen med lydopptak og liveinstrumenter, mildt sagt en form som kler kjelleren og dansegulvet på TheVilla. http://www.myspace.com/stimmingOst & Kjex har også hatt suksess de siste årene, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X