Osloprisen 2009: Årets utested

Flipperspill? Check! Takterrasse? Check! Handikap-toalett? Check!Nominasjonene til årets utested er klare …Emil&SamuelKongens gate 23Baretakterrassen alene kunne ha stått for nomineringen av denne nattklubbentil årets utested. No pun intended. Emil&Samuel, brobyggeren mellomSolli og Youngstorvet, har i løpet av det siste året fungert som enyndet storstue for x antall lanseringsfester, etterfester, store DJ-bookinger,klubbkvelder og større arrangementer og er en særdeles verdigkandidat i årets klubbkåring.Fisk&ViltPløensgateUtestedetsom nektet presseomtale fordi dette skulle de klare sjæl! Med hendighandikap-toalett, passe punka bakgård og et flott innelokale for bådestore og små har de befestet sin posisjon i utelivsjungelen med bra bookingerog topp stemning fra dag én. Hos Fisk&Vilt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.