Osloprisen 2009: Årets utested

Flipperspill? Check! Takterrasse? Check! Handikap-toalett? Check!Nominasjonene til årets utested er klare …Emil&SamuelKongens gate 23Baretakterrassen alene kunne ha stått for nomineringen av denne nattklubbentil årets utested. No pun intended. Emil&Samuel, brobyggeren mellomSolli og Youngstorvet, har i løpet av det siste året fungert som enyndet storstue for x antall lanseringsfester, etterfester, store DJ-bookinger,klubbkvelder og større arrangementer og er en særdeles verdigkandidat i årets klubbkåring.Fisk&ViltPløensgateUtestedetsom nektet presseomtale fordi dette skulle de klare sjæl! Med hendighandikap-toalett, passe punka bakgård og et flott innelokale for bådestore og små har de befestet sin posisjon i utelivsjungelen med bra bookingerog topp stemning fra dag én. Hos Fisk&Vilt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X