Osloprisen 2009: Årets film

Norsk film har aldri vært noe å skryte av. Derfor lar vi oss stadigoverraske over at det faktisk blir lagd god film her til lands også. Vi har den store glede av å nominere årets tre beste filmer. Stille på settet … og … værsågod!NordRegi: RuneDenstad LangloFilmensom gir begrepet skiboms et nytt innhold. Og lar festivalpublikum i det storeutland få bekreftet sitt bilde av nordmenn som forfylla einstøinger. Inn inaturen … og hele veien tilbake til byen og Osloprisen?Les vår anmeldelse av Nord her.EngelenRegi:Margreth OlinNattog nåler når Margreth går løs på fiksjonsfilmen. En beinhard debut som trekkergardinene til side og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X