Motown 50 års jubileumsfest – I Oslo

Dette skal selvsagt feires på flunkende nye Ingensteds rett ved siden av Blå. Ringreven Daniel Gude alias DJ Nuhhh (Kids Love Wax) og Alias DJ Rumpshaker a.k.a DJ Cool Cat spiller det beste av det beste fra Motowns fantastiske katalog. Kom, kom!Ingensteds, lørdag 12. desember, kl 23.00.Når vi først er i gang# Sjekk ut fattern til sjefredaktørens Motown-artikkel fra oktober i fjor.Dette er obligatorisk viten. god lesning!Gratulerer med dagen, GordyFørst to fanfarer: Tam tam-tara tam tam. Så skarptrommeslagene, som sviende piskesnerter, supplert av en raslende klapperslange i form av en tamburin med lisens til å drepe.. Plutselig svinger alt i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.