Julefest på Vamoose

Natt&Dag Bergen feirer nytt nummer med gratis fest på Vamoose!

Dennegang prydes N&D-coveret av en bønsj bergensmusikere vi mener vilprege det kommende tiåret. Gled dere! Til å lese avisa. Og til åoppleve tiåret. Noen av disse unge, flinke folka kan du attpåtiloppleve på Vamoose torsdag 3. desember:

Put Your Hands Up For Neo-Tokyo (LIVE):Nabovarsel-Njål & Eirik har lagt ut én låt på nettet. En låt som erså bra at duoen ble kåret til Ukas urørt og booka til Skottland idesember – bare på grunn av den ene sangen. Nå har de mer musikk pålager, og i kveld kan du være blant de første (i verden!!) som får høredette.

Tre små tøser (LIVE):Hiphop-prosjektet til Embla, Marie & Maria fra fabelaktige Razika. Trap rap på Møhlenpris-vis!

DJ: Klubb Kannibal:Byens beste DJ-lag for tiden! Disco, house, funk, reggae, kuduro, afrobeat og ananas til folket.

Gratis inngang. Gunstige barpriser. Vi begynner 21.oo.

Kom, da vel!

X