Fattighuset Horgans´s/VU

I disse griske tider hvor folk febrilsk slår hverandre ned ijule-”striden” og tråkker ned gamle damer ned i kloakkrenna, finnes detfaktisk folk der ute som fortsatt har et fnugg av samvittighet ovenforde svakere stilte i vårt flotte samfunn.For i kveld, i veldedighetens ånd, skal VU og Horgan’s gi kveldensinntekter til Fattighuset. Haugen av gjenglemte klær, vesker and whatnot etter et helt år med drita folk med dårlig minne,  vil også blidonert til Fattighuset. God shit. Support!Fattighuset er et unikt tilbud i europeisk sammenheng. Drevet avfattige for fattige. Hver uke har de i overkant av 1000 besøkende, somhenter mat, vasker klær, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.