Fattighuset Horgans´s/VU

I disse griske tider hvor folk febrilsk slår hverandre ned ijule-”striden” og tråkker ned gamle damer ned i kloakkrenna, finnes detfaktisk folk der ute som fortsatt har et fnugg av samvittighet ovenforde svakere stilte i vårt flotte samfunn.For i kveld, i veldedighetens ånd, skal VU og Horgan's gi kveldensinntekter til Fattighuset. Haugen av gjenglemte klær, vesker and whatnot etter et helt år med drita folk med dårlig minne,  vil også blidonert til Fattighuset. God shit. Support!Fattighuset er et unikt tilbud i europeisk sammenheng. Drevet avfattige for fattige. Hver uke har de i overkant av 1000 besøkende, somhenter mat, vasker klær, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X