Bergenprisen 2009: Årets klubb

Afrobeat, dubstep eller techno på kafé? Hvem synes du fortjener åretsklubbpris?Klubb KannibalKlubb Kannibal-gjengen byr på en blanding av livemusikk, jamming ogDJ-ing. Musikkreisen deres beveger seg mellom det eklektiske og rytmiske,mellom disco, afrobeat og naturligvis Vestlandets egen West Coast-stil. Omikke vårt Bergensklima alltid er like varmende, skaper i alle fall en hverKannibal-kveld en nesten tropisk opplevelse. Det er bare Kannibal som er istand til å skape et slikt klima i byen – med eller uten veggtapetbestående av kokosnøtter, palmer og laguner. Glem derfor alt som heterglobetrotting når Audhino, Svensson og Ketil setter i gang sitt tropiskemaskineri. Klubb Kannibal slår alle Mallorca-fester […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X