Bergenprisen 2009: Årets klubb

Afrobeat, dubstep eller techno på kafé? Hvem synes du fortjener åretsklubbpris?Klubb KannibalKlubb Kannibal-gjengen byr på en blanding av livemusikk, jamming ogDJ-ing. Musikkreisen deres beveger seg mellom det eklektiske og rytmiske,mellom disco, afrobeat og naturligvis Vestlandets egen West Coast-stil. Omikke vårt Bergensklima alltid er like varmende, skaper i alle fall en hverKannibal-kveld en nesten tropisk opplevelse. Det er bare Kannibal som er istand til å skape et slikt klima i byen – med eller uten veggtapetbestående av kokosnøtter, palmer og laguner. Glem derfor alt som heterglobetrotting når Audhino, Svensson og Ketil setter i gang sitt tropiskemaskineri. Klubb Kannibal slår alle Mallorca-fester […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.