Nerdenes hevn

Torsdag går startskuddet for årets Pikselfestival. Denførste festivalen ble arrangert i 2003, og årets program består blant annet avworkshops, konserter og utstillinger. Festivalsjef Gisle Frøysland tok seg tidtil en kjapp prat med Natt&Dag i innspurten mot festivalhelgen. Via e-post,selvsagt.“Pikselis a festival and community for artists and developers working with Free/Libreand Open Source audiovisual software, hardware and art.” For de uinnvidde, kandu forklare hva dette betyr?– Det handler først og fremst om kunstnerisk frihet ogkontroll over de verktøyene og materialene som brukes for å skape kunsten. Vedå bruke fri programvare og åpen maskinvare slipper man unna den kommersielleindustriens kontroll over hvordan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X