Nerdenes hevn

Torsdag går startskuddet for årets Pikselfestival. Denførste festivalen ble arrangert i 2003, og årets program består blant annet avworkshops, konserter og utstillinger. Festivalsjef Gisle Frøysland tok seg tidtil en kjapp prat med Natt&Dag i innspurten mot festivalhelgen. Via e-post,selvsagt.“Pikselis a festival and community for artists and developers working with Free/Libreand Open Source audiovisual software, hardware and art.” For de uinnvidde, kandu forklare hva dette betyr?– Det handler først og fremst om kunstnerisk frihet ogkontroll over de verktøyene og materialene som brukes for å skape kunsten. Vedå bruke fri programvare og åpen maskinvare slipper man unna den kommersielleindustriens kontroll over hvordan […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.