Mr. Lee

Med Spellemannsnominasjon og tre låter listet på statskanalen, kunne sikkert Chris Lee tråkket videre i samme spor som debuten Worry No, med både ett og to album til. Det gjorde han ikke. I stedet har han kastet kassegitaren til fordel for synthen, og resultatet har blitt et lekent, originalt og ikke minst modig album. Vi møtte den nykonverterte popartisten på Java, på St. Hanshaugen.Hei Kristoffer, hvordan har du det?–Jeg har det bra. Jeg kjenner på etterdønningene av å ha jobbet ekstremt hardt et helt år, men det er ikke tid for å slappe av riktig enda. Jeg er supergira!Du har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X