Natt&Dag møter utelivet

b
a

Etter maks uflaks med en viss amerikansk fredspissvinner som spiser opp alle politimidlene i Oslo for tiden, ble vi nødt til å revurdere planene om å intervjue politiet og glattcella. Akkurat det hadde vi virkelig gledet oss til. Miste saken dagen før deadline. Og så i tillegg gå glipp av muligheten til å skrive om all den tid man har ligget på den lille gule plastikkmadrassen, tatt pushups til lyden av skjærende heroskrik, eller spilt fotball med et stykke plastikk, alt for å få tiden til å gå. Så mange spørsmål, men svarene får vente.

Vi er på kontoret. Siden det er utelivsnummer får vi gjøre smilegiften med utelivet, greit nok. Men så kom vi på at våre venner i Bergen blir så sutrete når vi gjør noe som er for lokalt. Vi sjekket billetter, men siste tog og fly var gått, akk, ingen runde i det fordervede Vesten heller. Vi får drikke oss drita og møte utelivet i Oslo i stedet, som de glade mandagsbarna vi er.

SMIL La oss stikke innom så mange steder som mulig. Særlig steder vi ellers ikke sjekker ut. Se her: Jan Walaker har releasefest, et eller annet svensk nazijazzband på Sound Of Mu, GymBaloo på Blå, hahahaha, masse ADHD-kids som trener. Trener!? Kanskje Jaga Jazzist på Store Studio…

GIFT

SMIL GymBaloo er fett. Trene eller danse deg svett til Joy Division. Men har dessverre mindre sexy konnotasjoner til selve gymmen. Ta med sokkene på klubb. Svett og digg. Vi stikker drita på Store Studio. Nei, Jeg vil helst på strippeklubb. Neinei, hvorfor er det ikke Bokbadet eller Senkveld i dag? Hadde gitt hodet mitt for en kveld med de folka akkurat nå.

GIFT Gidder ikke ta med smilegifthodene, de er alt for svære. Blir bare kleint. Men seriøst, Senkveld hadde rocka. Eller spooning med Grosvold i et badekar med løveføtter. Livefeed på internettet. Da snakker vi smilegift. Fuck it. Vi drar ut. Garage er rett utafor døra.

Vi rusler gjennom construction work-helvete i Grensen. Gutta skjærer kampesteiner uten hørselvern. Industritechno på kommunens uendelige regning. Vi flykter til baren på Garage.

GIFT Kaller du vodkashots for torpedoer? N. E. R. D. Se her. VG# jente med påsmurte øyenbryn selger klærne sine på nettet til inntekt for Moland og French. 450 spenn for en brukt skinnbukse? Hun er hypp på å dra ned til Kongo for å hjelpe søtnosene ut av malariahelvete. Helt streit å være morder. Flere groupies enn oss i hvert fall.

SMIL Dama bak disken har pedoskjorte. Meget fin. Er ikke det en liten gutt som beføler en liten jente. Ikke teknisk pedofilt men hvor har du kjøpt den? Thailand? Mekka av barn også da. Nice synopsis. Visste du at små barn er pornoprodusenter i den brasilianske Amazonas-jungelen? Voksne skuespillere, barn som filmer. Tickle Mi Culo, bootlegged copies for over 100$. Big business.

GIFT Aural holocaust-stemning nedi kjeller’n. Snakket akkurat med en av de ansatte. Han kom løpende med henda over hue. Bandene var så rævva. Fire band verre enn det andre, bare verre og verre. Men se, XX skal spille her snart.

GIFT Åh, der er Hugotrollet, notorisk Raga-rocker. Bra mann!

SMIL Jeg digger Surferosa, men har hørt at hun er helt ubrukelig på kjøkkenet.

GIFT Liker du Surferrosa? Er du skada eller? Fikk forresten en telefon fra SE&HØR-journalist som ville gjøre et eller annet på voldtektssaken. Så det er det som må til. Vi knakk tabloidkoden med “Rape”. Hahahahaha. Her, ta et glass, fikk endelig perspris i baren, har bare ikke fått det jævla Garage-kortet ennå.

SMIL Takker. Cognac? Drikker sjelden brunt. Vær klar for å bære meg hjem fra legevakta. Er brun rock en passende betegnelse på nazirock forresten? Hvis ikke tar jeg trademark.

GIFT Passer bra. Jugendrock. Se på alle de små 16 år gamle emojentene der borte.

SMIL Gaute Drevdal?

GIFT Hvor!?

SMIL HÆHÆHÆHÆ! Kødda.

GIFT Hey, vi stikker innom kontoret, plukker hodene, en N&D-bander og tar turen innom Vår Frelsers! Picture Time. Er liksom ikke skjending av gravsteder så lenge man har med smilefjes.

Vi stikker innom kontoret, hentet horder med N&D-stickers, stjeler sigarer av daglig leder og pisser på Bare Jazz. Kontoret er egentlig litt kulere enn Garage. Men vi tar turen ut igjen.

GIFT Hei, du skal ikke SPISE en sigar.

SMIL Hæhæ. Give the man a cigar! Keen på no rus, as.

GIFT Skal gi deg rus jeg… Blaze, eller?

SMIL Man betaler ikke for ting som er gratis – Natt og Dag! Hehe…

GIFT Ringte svensken, han er fortsatt i Amsterdam. Faen det er mandag. Ikke all verden som skjer uansett, stikker på Fisk, hyggelige folk.

Vel fremme på Fisk blir vi møtt av perspris i baren. Og de søteste bartenderne yrket har å by på. Bærer med et brett med drikke ut i bakgården og setter oss ned.

SMIL Vi burde stikke på Smuget senere, Whitesnake har workshop.

GIFT Er du 200 år gammel?

SMIL Nei, nei, før var det visstnok seriøst kult der som faen. Bladde gjennom N&D fra 91, de digga det. Vi stikker dit!

GIFT Slutt og drit deg ut, hils på psykologen med Phd i magic mushrooms.

SMIL Hun var søt, skulle ikke hun vært hjemme og forberedt konsultasjonene for morgendagen?

GIFT Hehe… Hei småen, kunne vi tatt noen bilder av deg, med noen N&D-stickers, til smilegiften. Ja, den siste siden, nakenbilder er selvsagt best… kult! Sees på mongodassen om to min.

SMIL Hei, spurte du om du kunne ta bilder av pikken til Jesse Jones og den enorme kompisen hans?

GIFT Hva? Det er ikke Jesse Jones, de bare ligner. Jeg tenkte bare vi måtte jevne ut litt, ikke bare tits og jenter…

SMIL Hei, Simone De Boringvoire. For negerpikker er ikke stereotypt? Men jo det er han, har vært hjemme hos meg på juleøltesting. Det er da Jesse Jones.

GIFT Fuck you! Kompisen jobber på psykiatrisk avdeling. Jævlig behagelig dude. Jobber med folk som ser døde folk 24/7 og telepaterer med andre planeter.

SMIL Ooookay, har du mer lystig på lager?

GIFT Tror vi begynner å få en rimelig god samling bilder. Har vært skytteltrafikk inn og ut av dassen den siste halvtimen.

En frekk amerikaner forsyner seg grådig av cava-flaskene vår. 1 påpeker at den faktisk er vår, at han kan ta seg et glass men ikke jævla P Diddy-stil, helle det i seg.

GIFT Hey, Captain America, ask politely a…

USA: But I’m American.

GIFT Great. And your retarded president ruined this article. Who gives a flying fuck if you are American. There is 300 million of you. Get lost.

SMIL Haha… husker jeg og en kompis møtte en amerikaner på byen for litt siden. Han kom løpende mot oss og sa han hadde noen “niggers” etter seg. Vi ropte på gutta som var etter han, de var selvsagt pissed som faen, hadde akkurat blitt kalt “niggers” av en idiotamerikaner…

GIFT Seff…

SMIL Han skjønte at vi på ingen måte ville hjelpe han, tvert imot. Da snudde han seg mot oss og bare#”But, but, WE HELPED YOU DURING THE SECOND WORLD WAR!!”

GIFT HHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆH

GIFT FUCK AMERIKA