Natt&Dag møter utelivet

Etter maks uflaks med en viss amerikansk fredspissvinner som spiser opp alle politimidlene i Oslo for tiden, ble vi nødt til å revurdere planene om å intervjue politiet og glattcella. Akkurat det hadde vi virkelig gledet oss til. Miste saken dagen før deadline. Og så i tillegg gå glipp av muligheten til å skrive om all den tid man har ligget på den lille gule plastikkmadrassen, tatt pushups til lyden av skjærende heroskrik, eller spilt fotball med et stykke plastikk, alt for å få tiden til å gå. Så mange spørsmål, men svarene får vente. Vi er på kontoret. Siden […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X