Nick Catchdubs på The Bounce.

Patski Love og Chris Stallion har aldri vært noen festbremser og deres siste påfunn The Bounce, har fått mang en ung pike og gutt til å riste´n i sommer. I kveld er det slutt for denne gang.

Brooklyndjen Nick Catchdubs er mannen som sammen med Dj A-trak startet plateselskapet Fool´s Gold. Selskapet har gitt ut blant andre Jokers of the Scene, Duck Sauce, Kid Cudi, The Cool Kids, Kid Sister og The Kids (just kidding). Han står også bak suksessklubben Flashing Lights sammen med Dj Ayres (The Rub) og Jubilee.

Catchdubs er kjent for å blande sjangere som hip hop, house, disco, danscehall, rock og rave, og for å lage generelt god stemning. Produksjonsmessig står han bak en rekke re-edits, blends og remixer som du kan finne på blant annet The Rub´s Its the Motherfucking Remix og Dj Benzi´s We Got the Remix.

Men alt dette er bare prat og du vil jo bare danse. Hvis du sender en mail til redaksjonen@nattogdag.no med navnet ditt, innen klokka 17.00 i dag, så skal vi trekke ut noen lucky wieners. Hvis ikke koster det 100,-.

Intervju med den tidligere Fader Magazine-redaktøren Nick Catchdubs på en eller annen hagefest.

X