Natt&Dag møter Ghufoor Butt

Natt&Dag rota seg ned på Grønland Basar for å møte Samtidspartiets leder Ghufoor Butt. For hvem kan vel fortelle mer om samtiden enn Samtidspartiet?GHUFOOR BUTTLeder Samtidspartiet Pakistans første internasjonale filmstjerne. Har spilt i 23 filmer og regissert en rekke såkalte Lollywoodfilmer (Pakistans svar på Bollywood). Flyttet til Norge i 1974 og var den første i landet som importerte slike filmer. Driver i dag butikk på Grønland og stiller til valg som leder av Samtidspartiet. HÅKON MARCELLOTalsmann SamtidspartietJobbet 22 år i avisbransjen. Dannet i sin tid Løkkatidene, som nå heter Østkantavisa. Talsmann for samtidspartiet.[6] Du som er avdanka filmstjerne, hvorfor gidder […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.