Snikksnakk, coke talk og heispop

Du vet at det er fri på mandag, sant?Jada, vi går en knallåpning på sommeren i møte. Fire dager med fanteri ogfestligheter er på trappene, så det er kanskje lurt å starte det litt soft.Skal det være en konsert? Litt mingling og hjerneføde før du knyter strikkenrundt armen for litt herofyll og påfølgende abstinensfylte, hjernedøde uke?Oslo fikser deg før fixen.

Klokka halv åtte arrangerer Pecha Kuchasitt tiende powerpoint-bonanza på DogA. Fyll opp kroppen med litt deiligflaskeøl og hodet med nyttig inspirasjon. Konseptet er (som mange alleredesikkert har fått med seg) å presentere egne prosjekter, innenfor design, kunstog kultur, på seks minutter eller hva det var. Forvent snappy og underholdendegloser både fra scena og gulvet – her skal det (p)impes. En nærende start,altså. Det koster 80 kroner. Og overraskende nok# gjestene har ikke begynt å resirkulereennå (joda, selvfølgelig i eko-varianten, men ikke den andre). Det lover jogodt.

«What you doin’ in our turfpunk?» Endelig kan åpningslinja fra Ghostface sitt debutalbum brukes mot legenden selv. For hva er det han egentliggjør her? Er han ute etter damene? Herredømme i shawarma-street? Eller bareholde konserten på Rockefeller og stikke videre til neste stopp? Ser du fyren,spør. Og svarer han med å fortelle deg hvor mange gram det går på en kilo, giham en klem fra oss. Han er en raring, han Ghost. Det er vel derfor vi likerfyren. Det koster en kvarting, som han ville sagt selv.

Dersom det ikke er helt din bag, kan du jostikke ned til Blå for å få med deg pop-yndlingene i Chairlift.De som synger om å gjøre hand-stands for kjærligheten, uten at det fungerte.Det som er godt, er at det fungerer sånn passe fint på skive, og sikkert endabedre på scene. Dessuten koster det kun 130 kroner.

God kveld.

X