Føler du abstinensene fra en hard påske krype i ganen?

Nå som påska er over og vi alle har brukt ferien på å kaste sprit på våre indre AA-bål merker vi at abstinensene kommer snikende innpå. Vi mangler baileys i kaffen på jobben. Vi blir skuffa når det ikke sprit i twisten i resepsjonen. Likevel. Vi er stolte over å ha klart oss siden søndagen uten inntak. Det betyr vel at vi ikke er i faresonen helt ennå. Torsdagen er uansett over oss med alt for mye musikalsk snaps til at vi har vett til å laværr.En event som sikkert har gått et par hoder hus forbi er Diskjokkes date […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X