Takk for magien! Men, helgen har bare såvidt starta.

Gårsdagen var intet mindre enn magisk. Hvis du ikke var der: Davido bestemte seg for å trylle et bur fylt med duer om til en discokule. Men han lot seg ikke stoppe der. Hvorfor ikke tenne på kula når han først er i gang? For så å trekke opp en hvit papegøye på størrelse med en ørn opp av kula etterpå. Vi bøyer oss i det som måtte være av støv i hele kosmos.

Men helgen har jo bare såvidt begynt. Eller er vi fortsatt i uka? Vi er forvirra, og lar det være med det. Det er uansett fredag:

The Villa (grattis med pris for beste klubb!) spiller Ost&Kjex sammen med Diynamic-capo og labelvenn Dj Solomun. Med seg har de et gospelkor. Synergien, dere, synergien! Det koster vel den vante hundringsen, og er en veldig god idé hvis du skulle være manko på planer.

Ellers spiller wunderkid Matias Tellez fra Bergen på Blå, litt tidligere på kveldinga. Søramerikanske røtter via vestlandstonasjon? Kan det bli bra? Det mente i hvert fall et unisont kritikerkorps som alle rulla seksere og femmere da Tellez slapp sin første EP i 2007. For en måned siden slapp han sin første langspiller Clouds, med Convicted som første singel. Og den likes absolutt, den også! Dansevennlig og lett. Fyren er født i 89, tenke seg til, så det er bare å stikke ned og støtte sparebøssa hanses med en hundrings. Så får gutten gitt ut en skive til.

Etter konserten med Tellez går Todd Terje og Dølle Jølle på bak spakene og lager leven. Shari Vari!

X